karacsonymainbanner4-1024x427jpg
g
Kosár tartalma
A kategória ajánlata
  • L
  • U
  • g
    Kosár tartalma

Garancia

Olvasd el cégünknél milyen fontos lépéseket kell betartani az eszközök garancia idejének megtartásához! | Garancia – Lansoft – Ilyen egyszerű

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) kormányrendelet értelmében a rendelet hatálya alá tartozó termékek esetében ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a polgári törvénykönyvről (Ptk.) szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

Mindezek alapján a fogyasztó az azonnali cserére akkor jogosult, ha a tartós használatra rendelt termék meghibásodása a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

Garanciát csak eredeti számla felmutatásával, szervizünkben (telephelyünkön) lehet érvényesíteni.
Az alkatrészcserével megjavított munkákra 6 hónap garanciát vállalunk.

Amennyiben a javított, eszköz a szavatossági határidőn belül meghibásodik és a hibát hiányos szervizszolgáltatás vagy anyaghiba okozta, úgy a hibát a Lansoft Kft saját költségén kiküszöböli, kivéve az utazási/kiszállítási költséget.

Megszűnik a szavatosság, ha javított eszközt a Lansoft Kft. hozzájárulása nélkül megbontják, vagy ha a fellépő hiba szakszerűtlen kezelés, rendeltetésellenes, nem megfelelő kellék használat, a gyártó által előírt használati idő (példányszám) fölötti igénybevétel, nem megfelelő körülmények elemi csapás következménye.
A garancia nem vonatkozik, a számítógépvírus(-ok) okozta károk, valamint felhasználói és rendszerszoftverek hibáinak helyreállítására.

Garancia
*** Lansoft – Ilyen egyszerű! ***