bigmainbannerjpg
g
Kosár tartalma
A kategória ajánlata
  • L
  • U
  • g
    Kosár tartalma

Szakértői blog

Nem ért a gépekhez? Ha ezekre odafigyel, biztos nem lesz gond új laptopjával

Hamarosan kezdődik az iskola, így bizonyára sok szülő vakarja a fejét, hogy milyen számítógépet vásároljon gyerekének, elvégre ma már a tanulás elképzelhetetlen enélkül. De nem csak a nebulóknak vásárolt gépek esetében érdemes tudni, hogy mire figyeljünk, miközben a gigabájtok, gigahertzek és informatikai betűszavak erdejében bolyongunk.

Hogy mit keres egy drón a búzamező fölött? Tulajdonképpen pénzt.

Jelenleg az innovatív és előrelátó gazdák kiváltsága a termőföldek feltérképezése a levegőből, de hamarosan általánossá válhat. A kérdés már csak az, milyen messziről érdemes szemlélni a veteményest.

Megjöttek az új wifi routerek: mesterséges intelligenciával gyorsítja a netkapcsolatot a Samsung

A Samsung bemutatta új mesh routereit. A technológia előnye, hogy a hagyományosnál nagyobb stabilabb és gyorsabb kapcsolatot biztosít. Igaz, meg is kérik az árát.

Férgektől a trójai vírusokig – Ilyen kiberveszélyek leselkednek a vállalatokra

Miközben a vállalatok, intézmények nagy erőkkel arra törekszenek, hogy működésüket minél inkább automatizálják, illetve adataikat elektronikus úton kezeljék, komoly kiberbiztonsági lépéseket is tenniük kell. Napjaink aranya ugyanis az adat, ezért a kiberbiztonsági szakemberek és a hackerek állandó versenyfutásban vannak.

Teszten a zsebben elférő kütyü, amely bármikor kinyomtatja a fényképeit – tintapatron nélkül

Ezzel az apró kütyüvel akár a nyári fesztiválok forgatagában is kézzel foghatóvá, sőt, bárhova felragaszthatóvá tehetjük a másodpercekkel korábban megörökített pillanatokat. Mutatjuk, hogy mit tud a szó szerint zsebben elférő HP Sprocket.

Hatalmas könnyítést kaphatnak a magyar kkv-k a kormánytól

A kkv-k ideiglenes mentesülést kaphatnak a GDPR szabályozás bírságai alól – jelentette be Gulyás Gergely. 

GDPR – A megfelelés nem választás kérdése!

Gondoskodjon az ajánlott segédanyagainkkal arról, hogy vállalkozása továbbra is az értékteremtő folyamataira koncentrálhasson anélkül, hogy aggódnia kellene saját működésfolytonossága miatt.