g
Kosár tartalma
A kategória ajánlata
  • L
  • U
  • g
    Kosár tartalma

Szakértői blog

Cikk a dehir.hu-n cégünkről – Növeljük a hatékonyságot

Felhőalapú szolgáltatásban látja a növekedést a debreceni cég

Foltozgat a Microsoft, tovább csúszik az “októberi” Windows 10 frissítés

A vállalat két hibát befoltozott, a 1809-es kiadás azonban maradt Insider Preview-ban.

Elhagyott pendrive miatt kapott bírságot a Heathrow reptér

A brit Information Commissioner’s Office (ICO) 120 ezer font (több mint 40 millió forint) bírságot szabott ki a Heathrow reptérre, annak a vizsgálatnak a lezárásaként, amely egy elveszett USB pendrive nyomán indult 2017. októberében.

Nem ért a gépekhez? Ha ezekre odafigyel, biztos nem lesz gond új laptopjával

Hamarosan kezdődik az iskola, így bizonyára sok szülő vakarja a fejét, hogy milyen számítógépet vásároljon gyerekének, elvégre ma már a tanulás elképzelhetetlen enélkül. De nem csak a nebulóknak vásárolt gépek esetében érdemes tudni, hogy mire figyeljünk, miközben a gigabájtok, gigahertzek és informatikai betűszavak erdejében bolyongunk.

Hogy mit keres egy drón a búzamező fölött? Tulajdonképpen pénzt.

Jelenleg az innovatív és előrelátó gazdák kiváltsága a termőföldek feltérképezése a levegőből, de hamarosan általánossá válhat. A kérdés már csak az, milyen messziről érdemes szemlélni a veteményest.

Megjöttek az új wifi routerek: mesterséges intelligenciával gyorsítja a netkapcsolatot a Samsung

A Samsung bemutatta új mesh routereit. A technológia előnye, hogy a hagyományosnál nagyobb stabilabb és gyorsabb kapcsolatot biztosít. Igaz, meg is kérik az árát.

Férgektől a trójai vírusokig – Ilyen kiberveszélyek leselkednek a vállalatokra

Miközben a vállalatok, intézmények nagy erőkkel arra törekszenek, hogy működésüket minél inkább automatizálják, illetve adataikat elektronikus úton kezeljék, komoly kiberbiztonsági lépéseket is tenniük kell. Napjaink aranya ugyanis az adat, ezért a kiberbiztonsági szakemberek és a hackerek állandó versenyfutásban vannak.