Barion Pixel

A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint statisztikai célból weboldalunk cookiekat (sütiket) tárol. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

17.410 Ft (13.709 Ft + ÁFA)
Menny.:db

JABRA Fejhallgató - Evolve 20 UC Stereo Vezetékes USB, Mikrofon

Gyártó cikkszám: 4999-829-209
Cikkszám: 334137
Gyártó: Jabra
Webáruház raktár: 6 db raktáron
Informatikai webáruház - Lansoft
17.410 Ft (13.709 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Jabra Evolve 20 Duo egy professzionális fejhallgató két füles kialakítással, amely elsősorban azok számára készült, akiknek minőségi kommunikációra van szükségük, hiszen interneten keresztül végzik a napi munkájukat. A Jabra ezért ügyel arra, hogy minden termék a lehető legjobb anyagokból készüljön, kiváló hangminőséget biztosítva, amely egy új szintre emeli a kommunikációt. Kedvező árának köszönhetően a készlet alkalmas mind kezdők, mind pedig tapasztalt cégek számára, akik ezen területen tevékenykednek és minden lépésükben érezni lehet a profizmust. Az ügyfelek minden bizonnyal érezni fogják a különbséget.

A Jabra Evolve 20 Duo nem csak az első osztályú hangminőséggel, hanem egy egyedülálló vezérlővel rendelkezik, amely könnyű hozzáférést biztosít a gyakran használt funkciókhoz, például a hangerő-szabályozáshoz, vagy a némításhoz. Ezen kívül, közvetlenül fogadhatod és befejezheted a hívásokat, ezáltal növelve a munkavégzés rugalmasságát és hatékonyságát. Jobban tudsz majd koncentrálni a beszélgetés tényleges tartalmára, hiszen nem kell foglalkoznod a technikai körülményekkel.

Jabra 20 Duo teljes mértékben optimalizált a Microsoft Lync programcsomaghoz, hiszen tapasztalt rendszergazdaként a kezedben lesz az irányítás. Természetesen ez a termék is egy teljes értékű Skype for Business tanúsítvánnyal rendelkezik a professzionális szegmensben, így egyszerűen hívhatsz bárkit mobiltelefonon vagy online. A Jabra Direct rendszerrel kompatibilis, amely lehetővé teszi a headset távirányítását egy szoftveren, vagy a legújabb generációs IP-n keresztül.
Csatlakozók usb
Gyártó JABRA
Jelleg Fejhallgató
Mikrofon. Igen
Stereo vagy mono stereo
Szín Fekete

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére