Barion Pixel

A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint statisztikai célból weboldalunk cookiekat (sütiket) tárol. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

98.870 Ft (77.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db

LanHome PC - B560M-A S1200 alaplap/Intel G6400 CPU/8GB DDR4/256GB NVMe SSD/450W/Bill+egér

Cikkszám: LanHome
Gyártó: Lansoft
Webáruház raktár: 1 db raktáron

Saját gyártású számítógép 3 év garanciával

LanHome PC – otthoni használatra ajánlott konfigurációnk. Alapelve az, hogy egyszerű legyen és megbízható. Az általános otthoni felhasználásra pl. Internetezésre, fényképek nézegetésére, dokumentumok kezelésére nem szükséges nagy erőforrás igényű PC-re. Itt a fő szempont az, hogy legyen megbízható, halk, alapvetően kis helyet foglaljon el, kis áramfogyasztású legyen és nem utolsó sorban ne legyen borsos az ára. Itt leginkább egy belépő szintű alaplapot és processzorokat kínálunk (Intel Pentium vagy AMD Athlon), 120 vagy 240 GB-os SSD meghajtóval, 4 GB RAM memóriával.

Lansoft garancia: Garantáljuk a tökéletes működést, hiszen PC-nk és a kapcsolódó szoftverek - operációs rendszer, vírusvédelem és irodai programcsomag - megvásárlása esetén díjmentesen feltelepítjük, beállítjuk, egyből használható állapotra hozzuk és úgymond “kulcsra készen” átadjuk a PC-t.

Egyedi konfigurációért kérj árajánlatot a kosár oldalról és készséggel segítünk az összeállításban!

Informatikai webáruház - Lansoft
98.870 Ft (77.850 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Operációs rendszer:
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Leírás és Paraméterek

Fedezd fel az otthoni számítógépezés új dimenzióit ezzel a megbízható konfigurációval!

MSI B560M-A PRO Alaplap - A stabil alapokért

Ez a konfiguráció az MSI B560M-A PRO alaplap köré épül, amely tökéletes választás mindennapi használatra. Az Intel S1200 foglalatnak köszönhetően biztosítja a gyors és zökkenőmentes teljesítményt, amelyre minden felhasználónak szüksége van.

Intel Pentium G6400 Processzor - Megbízható teljesítmény

A konfiguráció szívében egy Intel Pentium G6400 processzor dobog, amely két magjával és 4 MB gyorsítótárával biztosítja a stabil és megbízható működést. Legyen szó böngészésről vagy kisebb irodai munkáról, ez a processzor garantáltan megállja a helyét.

Kingston 8GB DDR4 Memória - Zavartalan multitasking

A rendszer 8GB Kingston DDR4 2666MHz memóriával van felszerelve, ami elegendő kapacitást biztosít a zavartalan multitaskinghoz. Legyen szó több böngészőablakról, zenehallgatásról vagy dokumentumszerkesztésről, a memória mindig elegendő teljesítményt nyújt.

KIOXIA 256GB SSD - Villámgyors rendszerindítás és adatátvitel

A KIOXIA (TOSHIBA) 256GB SSD M.2 NVME meghajtóval minden adatod és programod gyorsan elérhetővé válik. A villámgyors adatátvitelnek köszönhetően a rendszerindítás is pillanatok alatt végbemegy, így nem kell hosszasan várakoznod.

nBase 633 Számítógépház - Elegancia és funkcionalitás

Az nBase 633 számítógépház 450W-os tápegységgel biztosítja, hogy minden komponens elegendő energiát kapjon a zökkenőmentes működéshez. A modern és elegáns dizájn mellett a ház praktikus és jól szellőző kialakítással rendelkezik.

Windows 11 Home - Modern operációs rendszer

A számítógép előre telepített Windows 11 Home operációs rendszerrel érkezik, amely a legújabb funkciókkal és frissítésekkel biztosítja a felhasználói élményt. Az új dizájn és a továbbfejlesztett funkciók révén könnyedén kezelheted a napi feladataidat.

Genius KM-170 Billentyűzet és Egér - Kényelmes használat

A konfiguráció részét képezi a Genius KM-170 USB fekete magyar billentyűzet és egér szett, amely kényelmes és pontos használatot biztosít. Az ergonomikus kialakítás révén hosszabb használat után sem fogsz fáradtságot érezni.

3 év garancia - Hosszú távú megbízhatóság

Ezt a konfigurációt 3 év garanciával adjuk, amely biztosítja, hogy hosszú távon is megbízhatóan működjön. Így nyugodtan használhatod a gépet anélkül, hogy aggódnod kellene a váratlan meghibásodások miatt.

Egyedi konfiguráció lehetősége

Igény esetén lehetőség van a konfiguráció személyre szabására is. Akár nagyobb memória, erősebb processzor vagy külön videókártya beszerelése is megoldható. Fordulj hozzánk bizalommal, és segítünk a számodra tökéletes számítógép összeállításában!

Rendeld meg most ezt a megbízható és bővíthető számítógépet, és élvezd a gondtalan használatot otthonod kényelmében!

alaplap MSI B560M-A PRO Alaplap, Intel S1200
processzor Intel Pentium G6400 LGA1200 BOX cpu
memória Kingston 8GB DDR4 2666MHz PC memória KVR26N19S8/8
SSD meghajtó KIOXIA (TOSHIBA) SSD 256GB M.2 2230 NVME/PCIE (KBG50ZNS256G)
számítógépház nBase 633 450W M-ATX ház
tápegység 450W
billentyű, egér Genius KM-170 USB fekete magyar billentyűzet+egér
+ház hűtő opcióként választható
optikai meghajtó opcióként választható
videókártya opcióként választható
processzor hűtő opcióként választható
operációs rendszer opcióként választható
irodai programcsomag - Microsoft 365 opcióként választható
egyéb Tápkábel 2m
garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére
Egyedi HTML oldal
Statikus Kép