Barion Pixel

A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint statisztikai célból weboldalunk cookiekat (sütiket) tárol. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

14.310 Ft (11.268 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Razer Viper Mini vezetékes gamer egér

Gyártó cikkszám: RZ01-03250100-R3M1
Cikkszám: 319699
Gyártó: Razer
Webáruház raktár: Nincs raktáron
Informatikai webáruház - Lansoft
14.310 Ft (11.268 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Ultrakönnyű. Ultragyors.

Az ultrakönnyű súlyú gaming élmény határainak feszegetésére születeve, a Viper Mini kisebb kialakítással rendelkezik anélkül, hogy teljesítményéből veszítene. Vegye kézbe a Razer eddigi legkecsesebb és legkönnyebb gaming egerét.

 

61G Ultrakönnyű súlyú kialakítás

A kétkezes váz kialakítása tovább csökkenti a termék súlyát, így gyorsabb irányítás részese lehet, miközben az egér strapabírósága nem csökken. Kis és közepes kéz méretű gamerek számára ajánlott és kiváló azok számára, akik claw, vagy fingertip grip stílusban használják egerüket.

 

Razer optikai egér switch

Minden kattintás fénysebességgel történik. A Razer™ Optikai Egér Switch az infravörös fénysugarat használja a kattintás regisztrálására, amelynek eredménye az ágazat vezető reakcióidő, 0.2 milliszekundum.

 

Razer Chroma RGB világítás

16.8 millió színnel és a dinamikus világítási effektek széles tárházával a saját kedve szerint állíthatja be, vagy alkothatja meg világítását a Razer Synapse 3 használatával.

 

Razer Speedflex kábel

Annak érdekében, hogy minden esetben versenyelőnyt biztosítson Önnek, a Razer olyan egérkábelt tervezett, amely lehetővé teszi a simább egér csúsztatást. A Razer Viper Mini rendkívül rugalmas Razer™ Speedflex kábellel rendelkezik, akadálytalan irányítást biztosítva minimális húzással.

 

8500 DPI optikai érzékelő

Egy olyan érzékelővel, amely hibátlanul követi mozgását, hiba nélkül, nem számíthat másra, mint pixelpontos pontos alaposságra.

 

6 programozható gomb

Az egér 2 oldalsó és 1 görgő alatti gombbal rendelkezik, amelyek teljesen testre szabható második funkció, vagy makrók beállítására a Razer Synapse 3-at használva.

 

100% PTFE egértalp

Élvezze a gyors és akadozás mentes egér irányítást bármilyen felületen a legmagasabb szintű PTFE felhasználásával készült talppal. A PTFE olyan anyag, amit régebben a tapadás mentes serpenyőknél alkalmaztak,

 

Beépített memória

Férjen hozzá testreszabott DPI beállításaihoz, gomb beállításaihoz és még több funkcióhoz szoftver telepítés nélkül, miután már rendelkezik Razer Synapse 3-ban elmentett kedvenc profillal.

Csatlakozók Vezetékes
Gyártó RAZER

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére