g
Kosár tartalma
A kategória ajánlata
  • L
  • U
  • g
    Kosár tartalma

Bemutatta új intelligens A4-es színes készülékeit a Ricoh

A Ricoh bemutatta új intelligens multifunkciós eszközeinek színes sorozatát, amelyet a mai digitális munkahelyek folyamatosan változó igényeihez tervezett.

A sorozat a Ricoh Dynamic Workplace Intelligence megközelítésének eredménye, és a Ricoh új Always Current Technology (ACT) platformjának részeként gondoskodik arról, hogy a termékek műszaki képességei a vásárlói igényeknek megfelelően fejlődjenek. A Ricoh Always Current Technology platformja lehetővé teszi, hogy az emberek intelligensebben dolgozhassanak bővíthetőséget, biztonságot, fenntarthatóságot és egyszerűséget kínáló technológiákkal. A felhasználók új alkalmazásokat, funkciókat és frissítéseket tölthetnek le közvetlenül az eszközükre, amint azok elérhetővé válnak, így teljes agilitást és rugalmasságot élvezhetnek. Emellett azonnal hozzáférhetnek a frissítésekhez, amint azok piacra kerültek, így nincs szükség új hardverek vásárlására a további funkciók használatához, és nem szükséges megvárni, míg lejárnak a szerződésben meghatározott időtartamok. 

Ezt a négy új generációs intelligens A4-es színes multifunkciós készüléket pörgős, ugyanakkor kis helyigényű munkacsoportokhoz tervezték. Bármilyen irodában megállják a helyüket, a kis- és közepes méretű vállalkozásoktól (SMB) a globális / nagyvállalati (GMA) környezetekig.

Ezek a Ricoh első olyan A4-es színes MFP modelljei, amelyek a Dynamic Workplace Intelligence koncepcióból táplálkozva működnek, azaz az A3-as IM C szériánál megismert intelligens megoldásokat biztosítják. Ezzel is értéket teremtve és növelve az ügyfelek Ricoh eszközökkel szembeni elégedettségét.

Olyan közepes méretű irodákba tervezték, amelyek teljes körű multifunkciós képességeket igényelnek, de csak A4-es méretben.

Ezek a modellek a legújabb GWNX kontrollerre épülnek és elérhetők bennük ugyanazok a fejlett munkafolyamat- és megoldástámogató rendszerek, mint a Ricoh 10,1 colos intelligens kezelőpanellel szerelt A3 készülékei esetén.

Legyen okos, dinamikus és tettre kész. Támogassa munkahelyét a Ricoh új, színes A4-es intelligens multifunkciós készülékeivel és tegye mindezt Nálunk! A Lansoft üzemeltetési megoldásával bizonyítottan 20-30 százalékos költségcsökkenést érhet el, melyet az eddig lefolytatott sikeres racionalizálási projektjeik eredményei is igazolnak.
Bérelné a gépet? Ez is megoldható!
“Ön csak a papírt és az áramot adja, a többi a mi dolgunk!”

Érdekel!

*** Lansoft – Ilyen egyszerű! ***