g
Kosár tartalma
A kategória ajánlata
  • L
  • U
  • g
    Kosár tartalma

Cikk a dehir.hu-n cégünkről – Növeljük a hatékonyságot

Felhőalapú szolgáltatásban látja a növekedést a debreceni cég

Debrecen – Növeljük a hatékonyságot – nyilatkozza a szakember. Mint mondja, az általuk kínált informatikai megoldások újfajta üzleti lehetőséget kínálnak az üzleti hatékonyság növelésére. 

Minden vállalkozás teljesítménye növelhető, ha megfelelő informatikát szakértelemmel párosítunk. Az Informatikai megoldások folyamatosan változnak és fejlődnek, újfajta üzleti lehetőséget kínálva a piac és a portfólió fejlesztésére és az üzleti hatékonyság növelésére, ezáltal a költségek optimalizációjára és bevételek növelésére. Azok a cégek lehetnek sikeresek, akik a jobb technológiát ki tudják használni és be tudják építeni az üzletmenetükbe, így hatékonyabbá, és megbízhatóbbá téve azt.

Felhőalapú szolgáltatásban látja a növekedést a debreceni cég

Az IT-ra lehetőségként építeni akaró cégek visznek előre mindannyiunkat.

– Az innovatív cégek terveiket szeretnék gyorsan kipróbálni és megvalósítani: a Lansoft által kínált rugalmas, használat alapú üzleti modellek segítségével mindent el lehet kezdeni kicsiben, magyar KKV-k számára is megfizethető árazással, és ha tetszik, akkor ki lehet terjeszteni. Ezt hívjuk alkalmazkodóképes informatikának – nyilatkozta ifj. Varga László, a Lansoft Kft. cloud megoldásokért és marketing területért felelős vezetője.

– Ezt a fejlődni akaró szemléletet vette észre cégünk is, Magyarország legnagyobb Microsoft felhőalapú szolgáltatás szállítójának, a Kvazar.cloud Kft-nek a partnereként. A piacvezető céggel együttműködve nyújtunk több problémára felhőalapú szolgáltatással megoldást, magas szintű szakmai tudással ötvözve,

Az Office 365 egy felhőalapú előfizetős szolgáltatás, amely a mai munkastílusnak megfelelő legjobb eszközöket gyűjti össze. A kategóriájukban a legjobb appokat (például Excel és Outlook) a OneDrive-hoz és a Microsoft Teamshez hasonló, hatékony felhőszolgáltatásokkal párosítva az Office 365 korlátlan lehetőségeket biztosít a tartalmak létrehozására és megosztására, bármilyen eszközről is van szó.

– Segítünk a bevezetésben! – mondja a szakember. – Tudjanak meg többet az o365.lansoft.hu oldalon vagy keressenek minket elérhetőségeinken!

Forrás: dehir.hu