g
Kosár tartalma
A kategória ajánlata
  • L
  • U
  • g
    Kosár tartalma

Szolgáltatási díjak

Informálódj cégünk kedvező szállítási feltételeiről és díjtáblázatáról itt.  | Szolgáltatási díjak – Lansoft – Ilyen egyszerű

Szállítási feltételek

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk 2006. február 01-től bevezette a megrendelt áruk eseti házhoz szállítását. Így partnereink az általuk megrendelt árut, igény esetén házhoz szállítva is átvehetik. A fuvart szerződött partnerünk, a DPD Hungária Kft. végzi, a megrendelést követő napon. A kiszállítás nem automatikus, rendelésleadásnál kérjük, jelezze ilyen igényét. A kiszállítás az egész ország területére érvényes. Cégünk vállalja a megrendelt termékek házhoz szállítását szerződött partnere által vidéki címre, a másnapi időpontra, ha a megrendelést 12 óra előtt adja le. Általános kiszállítási határidő az ország bármely pontjára 1-5 munkanap.

A kiszállítás térítése a következőképpen alakul:

Cégünk megpróbálja a lehető legrugalmasabb szállítási kondíciót biztosítani Önöknek, így a fuvardíjak tervezhetőek. Velünk optimálisan a szükséges minimálisra csökkenheti a költségeit.

Kiszállítási díjunk: 2000 Ft – Debrecenbe történő 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Fizetési feltételek kiszállítás esetén

Amennyiben nyilvántartásunk szerint engedélyezett Önöknek az átutalásos fizetési mód, abban az esetben banki átutalással. Egyéb esetben átvételkor készpénzzel, melynek díja az alábbiak szerint alakul:

összeg nettó bruttó
50.000 Ft-ig 480 Ft 610 Ft
50.001 – 100.000 Ft 961 Ft 1.220 Ft
100.001 – 300.000 Ft 1.803 Ft 2.290 Ft
300.001 – 500.000 Ft 3.606 Ft 4.580 Ft

Az összegek tartalmazzák a csomagolási költséget.

A kiszállítási költséget cégünk feltünteti a kibocsátott és a szállítmánnyal elküldött számlán. Kérjük, az áru sértetlenségéről az átvételkor győződjön meg. Áruátvétel utáni hiány és sérülési panaszokat nem tudunk kezelni.

Amennyiben az áru sérült, a doboz felbontott, vagy hiányos:

  • Részleges átvétel: amikor a felbontott, vagy sérült csomagot az ügyfél nem veszi át, de a többit igen. Ebben az esetben, az átvételkor kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni, melyen szerepelnie kell az átvett és a visszaküldött csomagok részletezett tartalmának, illetve a sérülés mértékének. A jegyzőkönyvet a fuvarosnak alá kell írnia és egy példányát, a sérült csomaggal vissza kell hoznia.
  • Az átvétel megtagadása: Sérült csomag esetén, az árut átvétel nélkül, visszáruként vissza kell küldeni. Hiányfelvételi jegyzőkönyv kitöltése és ily módon az áru részleges átvétele esetén, a számla teljes összegét ki kell fizetni. A kifizetett számlát, a kitöltött jegyzőkönyv alapján maximum 8 napon belül korrigáljuk és a többlet összeget készpénzben, vagy utalással visszafizetjük

Díjtáblázat

   Kattints ide