Barion Pixel

A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint statisztikai célból weboldalunk cookiekat (sütiket) tárol. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Szolgáltatásaink

Informatikai szaküzlet

Minden nagy számítástechnikai gyártóval van kereskedelmi- és szervizszerződésünk, ez magyarázza kedvező árainkat. Debrecen belvárosában található szaküzletünkben működés közben is meg tudjuk mutatni a legmodernebb informatikai eszközöket. 12 fős segítőkész szakembergárdával és több mint 1500 termékből álló raktárkészlettel rendelkezünk. Garantáljuk, hogy legyen szó akár magánszemélyről, akár céges ügyfélről, tőlünk mindenki csak a legjobb termékeket és szolgáltatásokat kapja, a leggyorsabban és legegyszerűbben.

 

Irodatechnikai eszközök értékesítése

Szaküzletünkben több mint 50 féle professzionális irodatechnikai berendezést találhat meg (nyomtató, fénymásoló, iratmegsemmisítő, stb). Cégünk 2002 óta a RICOH Hungary Kft. kiemelt partnere a digitális másolás- és nyomtatástechnika területén. Hisszük, hogy ezen eszközökkel – melyek méltán tartoznak a világ piacvezető termékei közé – biztosítani tudjuk cégének a hosszú távú, üzembiztos és költséghatékony üzemeltetést. Fénymásoló vagy nyomtató vásárlásánál több szempontot is figyelembe kell venni a legmegfelelőbb berendezés kiválasztásához, melyben tapasztalt szakértékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Számítás- és irodatechnikai eszközök szervize

Szervizünk alaptevékenysége a garanciális és garancia időn túli számítástechnikai eszközök javítása, karbantartása. A mielőbbi hibaelhárítás érdekében szakembereink – a felmerült problémától függően – a helyszínen, illetve saját telephelyünkön végzik el a hardver és szoftver problémák elhárítását. Szükség esetén csere eszközt is tudunk biztosítani. Évente több mint 7000 eszköz javítását végezzük, úgymint számítógépek, notebookok, szünetmentes tápegységek, nyomtatók, projektorok, RICOH és egyéb márkájú fénymásológépek, monitorok, stb.

 

Rendszergazdai szolgáltatás

Több európai kimutatás bizonyítja, hogy lényegesen gazdaságosabban és hatékonyabban tudja működtetni a cégek informatikai rendszerét egy erre hivatott, felkészült szakemberekből álló informatikai vállalkozás. Ha minket választ IT üzemeltetőjének, Önnek már nem kell foglalkoznia szakemberek képzésével, munkajogi problémákkal és nem egy személyhez kötött az informatika biztonságos működése. Rendszermérnökeink és rendszergazdáink kimagasló szakmai tapasztalattal látják el a mindennapi teendőket az informatikai- és telekommunikációs hálózatok hibamentes üzemeltetése érdekében. Rendszerfelügyeleti megoldásaink kiterjednek a munkaállomásokra, szerverekre, hálózatfelügyeletre és a felhasználókat támogató Help-Deskre.

 

Gyengeáramú hálózatok kivitelezése

Cégünk úgy vallja, hogy fő a komplexitás, ezáltal képesek vagyunk igény szerinti teljes körű rendszert kiépíteni. Egy jól kialakított hálózati rendszer zökkenőmentes és hatékony munkavégzést eredményez.
Vállaljuk a gyengeáramú hálózatok kivitelezését, úgy mint IT hálózatok kivitelezése, IP kamera rendszerek kiépítése, telefonrendszerek kivitelezése és ezek szervizelését és karbantartását is.

 

Microsoft felhőalapú szolgáltatás nyújtás

Minden vállalkozás teljesítménye növelhető, ha megfelelő informatikát szakértelemmel párosítunk. Az IT megoldások folyamatosan változnak és fejlődnek, üzleti lehetőséget kínálva a költségcsökkentésre illetve bevétel növelésre, valamint a piac és a portfólió fejlesztésére. Azok a cégek lehetnek sikeresek, akik a jobb technológiát ki tudják használni és be tudják építeni az üzletmenetükbe, így hatékonyabbá, és megbízhatóbbá téve azt. Az IT-ra lehetőségként építeni akaró cégek visznek előre mindannyiunkat. Az innovatív cégek terveiket szeretnék gyorsan kipróbálni és megvalósítani: az általunk kínált rugalmas, használat alapú üzleti modellek segítségével mindent el lehet kezdeni kicsiben, magyar KKV-k számára is megfizethető árazással, és ha tetszik, akkor ki lehet terjeszteni. Ezt hívjuk alkalmazkodóképes informatikának. Ezt a fejlődni akaró szemléletet vette észre Cégünk is Magyarország legnagyobb Microsoft felhőalapú szolgáltatás szállítójának, a Kvazar.cloud Kft-nek a partnereként. A piacvezető céggel együttműködve nyújtunk több problémára felhőalapú szolgáltatással megoldást, magas szintű szakmai tudással ötvözve. https://cloud.lansoft.hu/

 

Másológép üzemeltetés

Gondolt már arra, hogy a nyomtatás költségének csökkentésére nemcsak a legolcsóbb kellékanyag beszerzése a megoldás? Megfelelő nyomtatók használatával és a Lansoft üzemeltetési megoldásával bizonyítottan 20-30%-os költségcsökkenést érhet el, melyet az eddig lefolytatott sikeres racionalizálási projektjeink eredményei is igazolnak. A költségcsökkentés egyik kulcsa, hogy lényegesen alacsonyabb üzemeltetési költségű multifunkciós berendezéseket használjunk. Szem előtt tartjuk azt is, hogy a rendszer szervizelhetősége és flexibilitása akkor optimális, ha minél homogénebb berendezésekből oldják meg az igények lefedését.

 


*** Szolgáltatásaink – Lansoft – Ilyen egyszerű! ***

Az oldal tetejére