bigmainbannerjpg
g
Kosár tartalma
A kategória ajánlata
  • L
  • U
  • g
    Kosár tartalma

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink egy helyen! Legyen szó bármilyen irodatechnikai, számítástechnikai problémáról, mi megoldjuk | Lansoft – Ilyen egyszerű

Informatikai szaküzlet

Minden nagy számítástechnikai gyártóval van kereskedelmi- és szervizszerződésünk, ez magyarázza kedvező árainkat. Debrecen belvárosában található szaküzletünkben működés közben is meg tudjuk mutatni a legmodernebb informatikai eszközöket. 12 fős segítőkész szakembergárdával és több mint 1500 termékből álló raktárkészlettel rendelkezünk. Garantáljuk, hogy legyen szó akár magánszemélyről, akár céges ügyfélről, tőlünk mindenki csak a legjobb termékeket és szolgáltatásokat kapja, a leggyorsabban és legegyszerűbben.

Irodatechnikai eszközök értékesítése

Szaküzletünkben több mint 50 féle professzionális irodatechnikai berendezést találhat meg (nyomtató, fénymásoló, iratmegsemmisítő, stb). Cégünk 2002 óta a RICOH Hungary Kft. kiemelt partnere a digitális másolás- és nyomtatástechnika területén. Hisszük, hogy ezen eszközökkel – melyek méltán tartoznak a világ piacvezető termékei közé – biztosítani tudjuk cégének a hosszú távú, üzembiztos és költséghatékony üzemeltetést. Fénymásoló vagy nyomtató vásárlásánál több szempontot is figyelembe kell venni a legmegfelelőbb berendezés kiválasztásához, melyben tapasztalt szakértékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 Irodatechnika

Számítás- és irodatechnikai eszközök szervize

Szervizünk alaptevékenysége a garanciális és garancia időn túli számítástechnikai eszközök javítása, karbantartása. A mielőbbi hibaelhárítás érdekében szakembereink – a felmerült problémától függően – a helyszínen, illetve saját telephelyünkön végzik el a hardver és szoftver problémák elhárítását. Szükség esetén csere eszközt is tudunk biztosítani. Évente több mint 7000 eszköz javítását végezzük, úgymint számítógépek, notebookok, szünetmentes tápegységek, nyomtatók, projektorok, RICOH és egyéb márkájú fénymásológépek, monitorok, stb.

 FMP_1858_800

Rendszerüzemeltetés

Több európai kimutatás bizonyítja, hogy lényegesen gazdaságosabban és hatékonyabban tudja működtetni a cégek informatikai rendszerét egy erre hivatott, felkészült szakemberekből álló informatikai vállalkozás. Ha minket választ, Önnek már nem kell foglalkoznia szakemberek képzésével, munkajogi problémákkal és nem egy személyhez kötött az informatika biztonságos működése. Rendszermérnökeink és rendszergazdáink kimagasló szakmai tapasztalattal látják el a mindennapi teendőket az informatikai- és telekommunikációs hálózatok hibamentes üzemeltetése érdekében. Rendszerfelügyeleti megoldásaink kiterjednek a munkaállomásokra, szerverekre, hálózatfelügyeletre és a felhasználókat támogató Help-Deskre.

Rendszerüzemeltetés

Másolás- és nyomtatásoptimalizálás

Gondolt már arra, hogy a nyomtatás költségének csökkentésére nemcsak a legolcsóbb kellékanyag beszerzése a megoldás? Megfelelő nyomtatók használatával és a Lansoft üzemeltetési megoldásával bizonyítottan 20-30%-os költségcsökkenést érhet el, melyet az eddig lefolytatott sikeres racionalizálási projektjeink eredményei is igazolnak. A költségcsökkentés egyik kulcsa, hogy lényegesen alacsonyabb üzemeltetési költségű multifunkciós berendezéseket használjunk. Szem előtt tartjuk azt is, hogy a rendszer szervizelhetősége és flexibilitása akkor optimális, ha minél homogénebb berendezésekből oldják meg az igények lefedését.

Másolás- és nyomtatásoptimalizálás
*** Szolgáltatásaink – Lansoft – Ilyen egyszerű! ***