g
Kosár tartalma
A kategória ajánlata
  • L
  • U
  • g
    Kosár tartalma

Craftbot 3 két független fejes 3D nyomtató

craftunique-craftbot-3watermark L
Megosztás: g l

Két, független fejes, asztali 3D nyomtató nagy nyomtatási térfogattal, 300 °C-ra fűthető hotenddel és filament megfigyelő rendszerrel. A közkedvelt, többszörös díjnyertes Craftbot termékcsalád legújabb tagja.

Filament megfigyelő rendszer: A Craftbot 3 3D nyomtatóba épített filament megfigyelő rendszer lehetővé teszi a hatékony munkát és a hulladék minimalizálását. A beépített szenzorok figyelik az alapanyagfelhasználást és az elakadást, amelyet elsődlegesen automatikusan próbál meg korrigálni a nyomtató, szükség esetén pedig a munkát szüneteltetve jelzi az operátori beavatkozás szükségességét. A folyamatban lévő nyomtatások így üzemzavar esetén sem vesznek kárba, a probléma elhárítása után a gép folytatja a munkát.

Két független nyomtatófej: A két független nyomtatófej lehetővé teszi, hogy egyszerre két különböző tárgyat 3D nyomtassunk a Craftbot 3-mal. A független módon túl lehetőség van duplikátum vagy tükör módban nyomtatni alkatrészeket és prototípusokat. Emellett a két fej egy tárgyban is ötvözhet többféla anyagot, vagy adott, összetett modell oldható támaszanyagát készítheti el a másodlagosnak választott fej, így bennszülött alkatrészek és egyéb komplex geometriák kiváló minőségű nyomtatása sem jelenthet akadályt.

Nyomtatási méret: A Craftbot 3 jelentős nyomtatási térfogattal rendelkezik, összesen 37,4 X 25 X 25 centiméteren folyhat vele a gyártás.

Halk működés: A fejlesztés során arra is figyeltek, hogy egy halk, irodai környezetben is használható gépet alkossanak.

Teljesen fém hotend és fűtött nyomtatótálca: A Craftbot 3-mal akár 300 °C-on is lehet 3D nyomtatni, így speciális, műszaki anyagok, például poliamidok nyomtatása is lehetséges.

Fűthető és kivehető nyomtatótálca: A tálcafűtés segíti a letapadást és megakadályozza a tárgy deformálódását.

Gépkapcsolat: Akár USB kábelen, pendrive-ról vagy WiFi-n kerezstül is indíthatunk 3D nyomtatást.

CraftWare: A CraftBot nyomtatócsalád kedvelt, gyártói előkészítő szoftvere a Craftbot 3-mal új funkciókkal is bővült.


'
Rendelhető. A termék jelenleg nincs raktáron.
Kérjen e-mail értesítést a raktárra való érkezésekor.

Bruttó:

Euro ár: 0 €
  db

Termékfelelős:

Vaskó Lívia
Vaskó Lívia
+36-52-525540   |  

Technikai paraméterek, műszaki adatok


Gyártó
CraftUnique
Nyomtatási méret
37,4x25x24 cm
Rétegvastagság
100 micron (ultra) 200 micron (high) 300 micron (medium)