A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint statisztikai célból weboldalunk cookiekat (sütiket) tárol. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

20 éve foglalkozunk informatikai rendszerüzemeltetéssel

2020. 01. 29. 09:49:22

Cégünk 20 éve informatikai rendszerüzemeltetéssel is foglalkozik, ezáltal komplex szolgáltatást tudunk ajánlani.

Cégünk 20 éve informatikai rendszerüzemeltetéssel is foglalkozik, ezáltal komplex szolgáltatást tudunk ajánlani.

Az üzemelő szervezetek életében kiemelt fontossággal bír az informatikai támogatás, még akkor is, ha ez nem egyértelmű a felhasználók számára. Ide írhatnánk néhány példát a felmerülő problémákról, de minden bizonnyal már Ön is találkozott ilyesmivel. Tehát kiemelten fontos a szervezet nyugodt működéséhez a megbízhatóan üzemelő és munkafolyamatokat támogató informatikai rendszer, mely a céget támogatja a fejlődésében is.

A Lansoft Trade Informatikai Kft. közel 20 éve rendszerüzemeltetéssel is foglalkozik, munkatársaink magas szakmai minősítései és a gyakorlati tevékenységek során eltöltött órák száma már önmagában is garancia a megbízható üzemeltetésre.

Sok cégnek és vállalkozónak okoz problémát, hogy egyszerűen nem tud megfizetni egy magasan kvalifikált informatikai szakembert. Ezen probléma megoldásában szeretnénk segíteni Önnek. Cégünk az alábbi informatikai üzemeltetési szolgáltatásokat ajánlja figyelmébe.

rendszeruzemeltetes

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állási szolgáltatásunkat olyan esetekben érdemes igénybe venni, ha rendszergazdája nem minden esetben áll rendelkezésre, vagy nincs senki, aki megoldaná az informatikai rendszerrel kapcsolatos problémákat.

 • rendelkezésre állás munkanapokon 8-17 óráig;
 • kedvező fix havidíj, eseti problémák megoldása;
 • ha lehetséges, távszervizzel azonnali megoldás;
 • 4 vagy 8 órán belüli helyszíni kiszállás;
 • kedvezmények cégünk termékeiből és szolgáltatásaiból.


Teljes körű informatikai üzemeltetés

Teljes körű informatikai üzemeltetési szolgáltatásunkat azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akiknél nem szükséges egy állandó rendszergazda jelenléte, viszont szeretnének egy megbízhatóan működő informatikai rendszert.

 • szerver, munkaállomás, nyomtató, router, hálózat hibáinak elhárítása;
 • rendelkezésre állás munkanapokon 8-17 óráig (kibővített is lehetséges);
 • heti rendszeres helyszíni megjelenés;
 • fix havidíj, bármely informatikai probléma megoldása;
 • ha lehetséges, távszervizzel azonnali megoldás;
 • 4 vagy 8 órán belüli helyszíni kiszállás;
 • biztonsági frissítések figyelése, aktuális szervizcsomagok telepítése;
 • vírusvédelmi rendszer nyomon követése;
 • biztonsági mentések állapotának figyelése, lefutásának ellenőrzése;
 • igény esetén a szükséges informatikai eszközök beszerzése, beüzemelése;
 • hardver- és szoftvernyilvántartás vezetés;
 • igény esetén rendszermérnöki konzultáció;
 • kedvezmények cégünk termékeiből és szolgáltatásaiból

Outsourcing szolgáltatás

Ez valójában egy hosszú távú együttműködést jelent a partnerrel, amely során mindkét fél számára biztosított mind a szakmai és pénzügyi biztonság, mind pedig a tervezhető kötelezettségvállalás. Szolgáltatásunk keretében munkatársunk teljes munkaidejét a partnerünk telephelyén tölti, betegsége és szabadsága idejére megfelelő szintű helyettesítést biztosítunk, illetve magas szintű tudással rendelkező belső munkatársaink, úgynevezett háttér-tudásbázisként segítik munkájukat.

Kollégáinkat folyamatosan képezzük, megrendelőink igényeit is figyelembe véve, annak megfelelően, hogy maradéktalanul tudják ellátni a szakmai feladataikat.

Hisszük azt, hogy a mai gazdasági körülmények között a cégek optimális működéséhez sokszor elengedhetetlen egy-egy terület kiszervezése. Az informatika egy olyan gyorsan fejlődő iparág, ahol a cégeknek komoly erőfeszítést jelent a technikai újdonságokkal való lépéstartás, és mivel ezt nehéz belső erőforrásból fedezni, így IT egységüket kiszervezik alvállalkozói kézbe, biztosítva annak teljes körű működését és fejlődését.

Új partnereinknek, ügyfeleinknek a fenti indokok alapján szolgáltatásunk minőségét és sokrétűségét kell kiemelnünk. Munkatársaink az első lépéstől - amit a kihelyezendő tevékenység pontos megfogalmazása, a vele kapcsolatos teendők felmérése és az érintett tárgyi és humán erőforrások meghatározása követ - nyújtanak ügyfeleinknek szakmai támogatást a legoptimálisabb működés elérésének érdekében.

Szakértelem – Rugalmasság – Alacsony árak

lansoft

Jelenlegi rendszerének átvizsgálása után optimális, költséghatékony rendszer kialakítására teszünk ajánlatot.

Kérjen ingyenes informatikai felmérést, valamint személyre szabott ajánlatot!

 

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését vagy bővebb információra van szüksége, személyes konzultáció igényét a következő e-mail címen jelezheti: mail@lansoft.hu

*** Lansoft - Ilyen egyszerű! ***

Tartalomhoz tartozó címkék: üzemeltetés