A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint statisztikai célból weboldalunk cookiekat (sütiket) tárol. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Számtalan példa van arra, hogy valaki kitanult egy szakmát, s felnőttként mégis egy teljesen más területen valósította meg önmagát. Rendőrből fitneszedző, pékből tőzsdeguru, orvosból rúdtáncos. Az én esetem más, mondhatni maradtam a kaptafánál.

Varga László vagyok, a Lansoft Trade Kft. ügyvezető igazgatója. Számítástechnikai-műszerészként végeztem a ’80-as évek végén, s életem jelentős részét még ma is az informatikának szentelem. 1992-ben egy barátommal hoztam létre a Lansoft Kft. – a sors pikantériája, hogy mai üzletünktől mindössze 20 méterre, egy alagsori helyiségben. Mára kereskedelmi- és szerviztevékenységünket kiegészítve a régió jelentős oktatóközpontjává váltunk, irodatechnikai üzletágunk is markáns fejlődésnek indult, csapatunk pedig folyamatosan bővült. Ám a legjobb visszajelzés mégis az, hogy a mai napig összesen több mint 3000 elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk

Bár történetünk több mint 20 évvel ezelőttig nyúlik vissza, ma is ugyanazt a mentalitást képviseljük, mint a kezdetekkor. Hisszük, hogy az életet nem érdemes tovább bonyolítani, hiszen így is nap mint nap rengeteg döntést kell meghoznunk. Azt valljuk, hogy az informatika nem „ördögtől való” dolog, sőt rengeteget segít életünk megkönnyítésében – ugyanakkor természetesen újabb döntések elé állít bennünket.

A Lansoft Trade Kft.-nek nem célja, hogy szakmai halandzsákkal kápráztasson el vagy műszaki specifikációkkal traktáljon bárkit is. Cégünkben már a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt kapott a pozitív értelemben vett egyszerűség, igyekszünk ezt mind megjelenésünkben, mind folyamatainkban tudatosan képviselni. Minden munkatársunk arra törekszik, hogy közérthetően beszéljen az informatikáról és leegyszerűsítse a Te számodra is a választást.

Varga László
Ügyvezető igazgató
 

A Lansoft munkatársai 

 Szarvas Ferenc

 Műszaki ügyvezető igazgatóként fő feladataim: a kereskedelmi és szerviz folyamatok kontrollálása, irányítása, nagyobb projektek, pályázatok kidolgozása, lebonyolítása, kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás, cégképviselet.


Besse Marianna

 Pénzügyi munkatársként feladatom a céges adminisztrációk elvégzése, pénztárkezelés, munkaügyi feladatok ellátása.

 

 Székely István

 Szakértékesítőként elsődleges szakterületem a kapcsolattartás a kiemelt partnerekkel. Emellett úgy tartják szakértője (szerintem inkább megszállottja) vagyok a hordozható számítógépeknek, Microsoft programoknak, stb.

 

 Vaskó Lívia

 Szakértékesítőként feladatom a kapcsolattartás az ügyfelekkel, beszállítókkal. De én vagyok az a személy is, aki az üzlet megfelelő arculatának fenntartásáért felelős.

 

 Török Richárd

 Szakértékesítőként feladatom a kapcsolattartás az ügyfelekkel, beszállítókkal. Ha probléma van a nálunk, vagy máshol vásárolt termékekkel, azok “baját” is én látom el, mint szerviz ügyintéző.

  

 Ifj. Varga László

 Cloud megoldásokért felelős szakemberként napjaimat a felhő biztonságos világában töltöm. A felhőkből időnként leugorva még cégünk marketing tevékenységeivel is lelkesen én foglalkozom.


Pécsi János

 Üzemeltető mérnökként feladatom a számítógép hálózatok és rendszerek távoli és helyszínen történő javítása, üzemeltetése. Izgalmasabb, mint amilyennek hangzik. :)


Tóth József

 Üzemeltető mérnökként feladatom a számítógép hálózatok és rendszerek távoli és helyszínen történő javítása, üzemeltetése.

 

 Török Tamás

 A szervizes csapatot erősítem, szakterületem a másolástechnikai eszközök teljes palettájának a javítása, karbantartása, pl. RICOH, CANON, SHARP másológépek, stb.

 

 Bujdosó Zsolt

 A szervizes csapatot erősítem, szakterületem a másolástechnikai eszközök teljes palettájának a javítása, karbantartása, pl. RICOH, CANON, SHARP másológépek, stb.


 Csáti Károly

 Szervizes munkatárs vagyok, szakterületem a másolástechnikai eszközök teljes palettájának a javítása, karbantartása, pl. RICOH, TOSHIBA, CANON másológépek, stb. 

Nagy Ferenc

 Szervizes munkatársként szakterületem a másolástechnikai és audiovizuális eszközök teljes palettájának a javítása, karbantartása, pl. RICOH másológépek, magnók, televíziók, írásvetítők, stb., valamint a naprakész adminisztráció vezetése. Azon kevesek egyike vagyok a Földön, akit nem ijeszt meg a papírmunka. :)