A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint statisztikai célból weboldalunk cookiekat (sütiket) tárol. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Rendelés és szállítás

Rendelés és szállítási információk

A webáruházunkban található termékek külső raktárban találhatóak, a debreceni üzletünk raktárkészlete különböző az itt megjelenített raktárkészlettel, így ha vásárolni szeretnél, kérjük rendeld meg az oldalon, vagy érdeklődj elérhetőségeinken.

Személyes átvétel:
Lehetőség van a személyes átvételre. Webáruházban történő rendelés esetén a debreceni üzletünk, mint átvételi pont működik. Megrendelés után értesítést kapsz, ha a termék megérkezett az átvételi pontra, mindenképpen várd meg az átvételi értesítő e-mailt, hogy ne fáradj be hiába. Személyes átvétel esetén nincs szállítási díj.

Kiszállítás:
A csomagküldést a Sprinter vagy Express One futárszolgálat intézi a külső raktárunkból! Kiszállítás esetén 1-2 munkanap a várható átvétel, melyről az átvétel előtt e-mailben értesítünk.

Kiszállítási díj: bruttó 1.600 Forint
Kiszállítási díj háztartási eszköz esetén: bruttó 8.255 Forint
Utánvétel díja: bruttó 560 Forint

Fizetési módok:

Készpénz és bankkártya:
Személyes átvétel esetén lehetőséget nyújtunk vevőink számára bankkártyás és készpénzes fizetésre.

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Előre utalás:
Az előre utalás lehetősége jelenleg technikai okok miatt szünetel.

Lehetőséget biztosítunk még vevőink számára előre utalással való fizetésre is, amely esetben a megrendelés után a visszaigazoló e-mailben található bankszámlaszámaink egyikére (K&H Bankszámlaszám: 10403428-50526548-49771003 vagy Raiffeisen Bankszámlaszám: 12052712-01606364-00100005) 3 munkanapon belül van lehetőség az összeget elutalni. Miután az összeg megérkezett a számlánkra, elindultjuk a vevő által választott szállítási folyamatot.

 

További információk a Vásárlási feltételek menüpont alatt találhatóak. Bármilyen kérdéssel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a +36-52-502-490 -es telefonszámon vagy a mail@lansoft.hu email címen.